På grund av viruset covid-19 kan våra leveranstider påverkas.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på
036-8606590 eller kundtjanst@badhuset.se.

Badhuset inspirerar

Att renovera ett gammalt badrum eller bygga nytt är för många en dröm. Men med denna dröm kommer många stora och ibland svåra beslut. Vad ska vi välja? Vad har vi för behov? Vilka färger ska vi ha? Ska vi ha badkar eller dusch eller både och? Valen är många och det kan kännas som en djungel.
 
Ett tips jag brukar ge till kunder är att titta i inredningskataloger. Klipp ut det du gillar mest och gör din egen moodboard. Eller gör som jag brukar göra: Ta kort på allt du gillar. Du kanske är och hälsar på hos goda vänner och ser något du verkligen tycker om i deras badrum. Ta en bild och fråga var de köpt just detta. 

Detaljerna i badrummet är oftast det som ger det där lilla extra och som gör det till just ditt badrum. Värmeljus med din favoritdoft, lite gröna växter som tillför värme till rummet, en stol att sitta på när du målar tånaglarna eller för att hänga morgondagens klädsel på är ju inte alls dumt. Plocka in huset i badrummet helt enkelt. 

För att det inte ska bli för mycket av det goda så brukar jag säga: "Less is more". Välj ut vilka detaljer du vill lägga fokus på. Vill du att det snygga kaklet ska vara det som syns så tona ned resterande inredning. Är det kranarna och krokarna i mässing du vill ska synas så håll igen på möbler, kakel och klinker osv. Kom ihåg att det är lättare att byta ut ett par kranar och krokar som du kanske tröttnat på efter ett par år än att kakla om ett helt badrum. 

Jag brukar tänka: "Man lessnar snabbare på något man tycker är tråkigt än något man gillar". Så våga välja det du gillar till ditt badrum annars kanske du ångrar dig efteråt. 

Lycka till med ditt Badrum!

Elin, Badhuset i Jönköping 
Ett badrum i varma toner tar dig tillbaka till lugnet och harmonin. Med inspiration från naturen i både färg och form ger badrummet med varma toner chans till återhämtning och tiden stannar för en stund. Luta dig tillbaka och njut. Klicka här för att se och läsa mer.
Många drömmer om ett romantiskt och klassiskt badrum. Det blir aldrig omodernt och känns rogivande och harmoniskt. Detta passar extra bra om man ska inreda ett badrum i ett gammalt hus och man vill få det tidsenligt. Designen är gammaldags men funktionerna är nya. En fantastisk kombination. Klicka här för att se och läsa mer.
En trend som växer sig starkare och starkare är detaljer i svart. Detta ger ett maskulint och samtidigt mjukt intryck med mycket kontraster. Den matta svarta färgen syns på bland annat kranar, möbeldetaljer, beslag på duschväggar, krokar och knoppar. Det är detaljerna som gör skillnad. Klicka här för att se och läsa mer.
Vill du ge ditt badrum det där lilla extra och ett glamouröst och lyxigt intryck kan mässing vara den perfekta lösningen. Klicka här för att se och läsa mer.
Har du en favoritfärg som du verkligen vill använda dig av när du inreder ditt hem, och då inte bara genom att köpa kuddar, gardiner och mattor med mera i denna färg. Nu finns möjligheten för dig att göra detta fullt ut. Av oss kan du nu beställa badrumsmöbler och handdukstorkar i valfri NCS-kulör. Låt fantasin flöda. Klicka här för att se och läsa mer.
KONTAKT
E-handel
Tel: 036-860 65 90
 
Butik Jönköping
Tel: 036-71 45 90
NYHETSBREV
Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!