På grund av viruset covid-19 kan våra leveranstider påverkas.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på
036-8606590 eller kundtjanst@badhuset.se.
BASTUBELYSNINGAR
 
För att få en fulländad bastuupplevelse är bra och stämningsfull belysning det som kan göra skillnaden. Man kan välja att ha LED-belysning i taket, lampor på väggarna eller dold belysning bakom ryggstöd och under lavarna. Belysning bakom ryggstöd eller under lavarna ger en indirekt belysning som ger behagligt stämningsljus.

Det finns även olika sorters LED-belysning som ger skiftande ljus i olika färger. Dessa kan man köpa som lister som man sätter exempelvis längs med listen i taket eller under lavarna.

Vill du ha riktigt härlig och stämningsfull belysning kan du välja Ruben Sky LED-belysning. Denna belysning ser ut som en stjärnhimmel och du kan även där välja att ha skiftande ljus. Dessa belysningar styrs via en kontroll.

Det som är viktigt att tänka på när du väljer armatur till din bastu är att den har rätt IP-klass och klarar värmen som bildas i basturummet. Till några av belysningarna ingår transformator medan dessa i vissa fall köps separat. Kontrollera då vilken transformator som krävs till den belysningen som du har.
FILTRERA
Produktmodell
  • Belysning
Kampanj
  • Kampanjprodukter (0)
Varumärke
  • Tylö
Pris

Visa direktlänkRensa mina valVisa/dölj fler filtreringsalternativ

Inga produkter hittades

14 Produkter
Visa:
12
24
48
KONTAKT
E-handel
Tel: 036-860 65 90
 
Butik Jönköping
Tel: 036-71 45 90
NYHETSBREV
Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!