På grund av viruset covid-19 kan våra leveranstider påverkas.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på
036-8606590 eller kundtjanst@badhuset.se.
BASTURUM
 
Drömmer du om en egen bastu där du kan koppla av och få återhämtning men inte vill bygga av lösvirke? Då kan du istället välja något av våra färdiga rum som bygger på moduler.

Tylös basturum Impression är ett färdigt rum som finns i flera olika modeller. Impression har många glaspartier, en glasdörr och en fin jalusi som skärmar av men samtidigt gör att rummet känns luftigt. Dessa rum finns i olika storlekar beroende på hur stor plats och vilka önskemål du har. Det finns även en modell som är kombinerad med en dusch med ångaggregat som då ger dig tre funktioner: vanlig bastu, ångbastu och dusch.

Tylö har även en serie basturum som heter Harmony. Dessa finns också i olika storlekar och utföranden. Du kan välja mellan olika träslag på lavar, paneler och om du vill ha mycket glaspartier eller träväggar. Valmöjligheterna är många. Dessa rum varierar i kostnad beroende på vilka val man gör. Därför har vi tagit fram några grundvarianter som man kan utgå ifrån. Om du vill ha ett kostnadsförslag så mejlar du vår kundtjänst på kundtjanst@badhuset.se så hjälper vi dig.

Gemensamt för både Impression och Harmony är att du köper aggregatet separat. Aggregaten är alltså inte inkluderade i priserna på respektive basturum.
FILTRERA
Produktmodell
  • Basturum
Kampanj
  • Kampanjprodukter (0)
Varumärke
  • Tylö
Pris

Visa direktlänkRensa mina valVisa/dölj fler filtreringsalternativ

Inga produkter hittades

11 Produkter
Visa:
12
24
48
KONTAKT
E-handel
Tel: 036-860 65 90
 
Butik Jönköping
Tel: 036-71 45 90
NYHETSBREV
Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!