På grund av viruset covid-19 kan våra leveranstider påverkas.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på
036-8606590 eller kundtjanst@badhuset.se.
UTEDUSCHAR
 
Att ha en utomhusdusch som ger varmvatten i trädgården är mångas dröm. De modeller vi säljer kommer från leverantören Demerx.

Du kan ha din utomhusdusch i anslutning till poolen, placerad på en solig plats i trädgården eller på trädäcket så att du kan använda den som extradusch. Det är enkelt att installera dessa utomhusduschar. Man kopplar helt enkelt på trädgårdsslangen på snabbkopplingen och sätter på vattnet. Sedan värms den svarta vattenbehållaren upp av solen som i sin tur värmer upp vattnet. Det sitter en ettgreppsblandare som du sätter på vattnet med och med den reglerar du även temperaturen genom att den blandar in kallvatten från slangen som du anslutit.

Eftersom vattnet värms upp av solen så är man beroende av solens strålar. Det är därför viktigt att man placerar takduschen på en så solig plats som möjligt. Beroende på vilken modell du väljer så räcker varmvattnet olika länge. Den minsta modellen räcker till cirka 10 minuters behaglig dusch och den största till cirka 20 minuters duschning.

Behållaren är inte frostsäker så det är viktigt att du plockar ner utomhusduschen på hösten och förvarar den på ett frostfritt ställe. Även om du har tömt behållaren så finns det risk att lite vatten finns kvar. Om behållaren då utsätts för kyla expanderar vattnet och behållaren eller insatsen i blandaren riskerar då att spricka. Har du begränsat med förvaringsutrymme kan du med fördel välja Split-modellen som går att ta isär så att den tar mindre plats.
FILTRERA
Produktmodell
 • Utomhusdusch
Färg
  Kampanj
  • Kampanjprodukter (0)
  Varumärke
  • Demerx
  Serie
  • Sunny
  Pris

  Visa direktlänkRensa mina valVisa/dölj fler filtreringsalternativ

  Inga produkter hittades

  11 Produkter
  Visa:
  12
  24
  48
  KONTAKT
  E-handel
  Tel: 036-860 65 90
   
  Butik Jönköping
  Tel: 036-71 45 90
  NYHETSBREV
  Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!