På grund av viruset covid-19 kan våra leveranstider påverkas.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på
036-8606590 eller kundtjanst@badhuset.se.
KAKEL/KLINKER
 
Kakel och klinker i ett badrum eller annan yta är bra på så många sätt. På golvet i en hall, i ett kök, i groventrén eller i ett garage. Det ger en slitstark yta som tål det mesta och dessutom blir det lätt att hålla rent. Man kan ju så klart lägga klinker på golvet i hela huset och även i uterummet eller på en trappa. Om du lägger det utomhus så ska man vara noga med att se så att det är frosttåliga plattor som klarar minusgrader.

Skillnaden mellan kakel och klinker är att en kakelplatta inte är lika slitstark och tålig så den ska man endast sätta på väggar medan en klinkerplatta är mer kompakt i materialet och fungerar både på väggar och golv.

Granitkeramik är en typ av klinkerplatta som är väldigt slitstark. Dessa plattor tål kyla och slitage på ett väldigt bra sätt och missfärgas inte om man spiller ut något på plattan eller om man går på ytan med skor eftersom att ytan på plattan är så pass hård. Kanske har man en dröm om att ha natursten men inser att det kräver för mycket underhåll då det kan vara ett poröst material som suger åt sig väta och då kan bli smutsigt. Då är klinker och granitkeramik ett bra alternativ. Bricmate har tagit fram otroligt fina imitationer på Marmor, Kalksten, Sten, Terazzo och Cement. De är så bra gjorda att man nästan inte ser skillnaden på den riktiga och imitationen.

Förr var man försiktig med att sätta kakel och klinker i äldre hus då de rör sig och man då lätt fick sprickbildningar. I dag finns det material anpassat för detta vilket gör att man inte behöver välja bort plattor på golv och vägg.

Vår fysiska butik Badhuset i Jönköping är återförsäljare av både Bricmate och Golvabia. Däremot säljer vi endast kakel och klinker från Bricmate på vår e-handel.
FILTRERA
Produktmodell
  • Kakel
  • Klinker
  • Mosaik
  • Utomhusklinker
Kampanj
  • Kampanjprodukter (0)
Varumärke
  • Bricmate
Pris

Visa direktlänkRensa mina valVisa/dölj fler filtreringsalternativ

Inga produkter hittades

113 Produkter
Visa:
12
24
48
KONTAKT
E-handel
Tel: 036-860 65 90
 
Butik Jönköping
Tel: 036-71 45 90
NYHETSBREV
Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!