På grund av viruset covid-19 kan våra leveranstider påverkas.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på
036-8606590 eller kundtjanst@badhuset.se.

Lediga tjänster

Badhuset, som bedriver sin verksamhet på Solås Center i Jönköping, är regionens ledande badrumsbutik. Vi har produkter som kommer från marknadens bästa leverantörer och som täcker alla behov för badrummet. Vårt systerbolag Badhuset Installation utför kompletta badrumsrenoveringar med egna hantverkare åt privatpersoner. Bolaget är behörigt för våtrumsarbeten enligt Byggkeramikrådet.

Sedan några år tillbaka har Badhuset och systerbolaget Badhuset Installation förvärvats av Vätterstadens nybyggare som har en mångårig erfarenhet inom byggnation av alla olika slag.

Byggprognosen ser fortsatt ljus ut för framtiden och vi behöver därför förstärka våra resurser.
 
Nu söker vi följande tjänster till Jönköping:


Butikspersonal heltid


Vår badrumsbutik söker nu en butikssäljare för en tjänst på cirka 80–100 procent. 

Dina arbetsuppgifter blir att arbeta i vår butik och serva våra kunder. I tjänsten ingår även arbete på vårt butikslager. För oss på Badhuset är det av stor vikt att kunden sätts i främsta rummet och därför är det viktigt att du har en serviceinriktad personlighet. 

Minst två års yrkeserfarenhet från att ha arbetat i butik är ett krav.
 

Butikspersonal extra


Vår badrumsbutik söker dig som vill jobba varannan helg och extra vid behov. Detta kanske passar dig som studerar och vill jobba extra?

Dina arbetsuppgifter blir att arbeta i vår butik och serva våra kunder. För oss på Badhuset är det av stor vikt att kunden sätts i främsta rummet och därför är det viktigt att du har en serviceinriktad personlighet.

 

Rörmokare

 
Vi söker en rörmokare med minst två års erfarenhet och som helst ska ha jobbat direkt mot privatkunder.
 
Vi utför mestadels badrumsrenoveringar men även installationer av enstaka produkter åt våra butikskunder. I princip arbetar vi alltid mot privatkunder och därför kommer du att ständigt jobba med nya projekt och i olika miljöer. Dina arbetsuppgifter blir även dem omväxlande.
 
För oss är det av stor vikt att kunden sätts i främsta rummet och att du därför har en kvalitets- och serviceinriktad personlighet. I och med att vi är en liten organisation måste du kunna jobba självständigt, samt ha lätt för att samarbeta och kommunicera. Hos oss får du stor möjlighet att själv lägga upp och planera din arbetsdag. Bil och telefon ingår.

 

Snickare/murare

 
Vi söker en snickare/murare med minst två års erfarenhet och som gärna ska ha jobbat direkt mot privatkunder.
 
Vi utför allt inom bygg som exempelvis badrum, kök, fönsterbyte, tak, nybyggen, tillbyggen, altaner med mera. I princip arbetar vi alltid mot privatkunder och därför kommer du att ständigt jobba med nya projekt och i olika miljöer. Dina arbetsuppgifter blir även dem omväxlande.
 
För oss är det av stor vikt att kunden sätts i främsta rummet och att du därför har en kvalitets- och serviceinriktad personlighet. I och med att vi är en liten organisation måste du kunna jobba självständigt, samt ha lätt för att samarbeta och kommunicera. För rätt person kan även viss arbetsledning bli aktuellt. Hos oss får du stor möjlighet att själv lägga upp och planera din arbetsdag. Bil och telefon ingår.
 

Vill du veta mer om någon av tjänsterna är du välkommen att ringa Roger Pasuri på telefonnummer: 0704–94 52 46.
 
Din ansökan skickar du till:
Badhuset i Jönköping AB
Solåsvägen 22
553 03 Jönköping

Eller via mejl till roger@badhuset.se. Skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden .
KONTAKT
E-handel
Tel: 036-860 65 90
 
Butik Jönköping
Tel: 036-71 45 90
NYHETSBREV
Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!